ahah jag e fan sjuk

okej nu  ska jag snart  dra ut å träffa en random snubbe   som ska ge mig sprit åå sen ska han sjusa mig till daniel känner på mig att  denna kväll komma bli sjukt kul!!
billder kommer i morgon minkamra  vill inet som jag vill just nuu  hahaha 

xoxo iceblond baby

såå fucking sant

älskar  erik hassle ska  gifta mig med han  fan lööööv




btw blekningen vart fett sweet  nu  ska jag dricka vin men mamma å daniel <3

xoxo iceblond baby

fan vaa sweet

sitter  här har just blekt mitt hår tror de vart bar  som fan  men de får man se när de torkat. så nu sitter jag mamma och daniel och pimplar vin och snackar  hott gossip fan va  myyss 
i morgon slynor  får ta  de chill gör inte jag inet skulle göra host

bilder kommer i morgon

xoxo iceblond baby

fy faster

Askungen Askungen städa hit och städa hit och städa  dit palla. Nej nu städar jag upp alla kläder son ligget på mitt golv och lite här och där, börjar känna mig bättre nu och vill inte bara ligga i sängen och typ försmäkta som ett litet ört fyllt ostron från Himalaya. Snart kommer daniel och vi ska chilla på min balkong tror jag dricka kaffe och bara  snacka hot gossip  om folk vi inte gillar, och planera valborg va  som nu händer har ingen aning skulle  ju till uppsala men tror inte det blir så. så om ni vet någe  tell me.

Fan va jag vill ut å röja nu asså får damp av att bara sitta här å mögla och inte va någonting för världen. Inte nådigt asså nå jag säga.

Nej men nu ska jag åter gå till mitt städande och göra de fin fint.


skabbbb


xoxo iceblond baby

skuk som få

i går närjag vaknade såå mådde jag inge bar men jag trod till skolan en då får ju inte missa för mycket. så kah komm till skolan och vi drog till skansen för att vi skulle gör en uppgift soch sen tbx till skolan men jag drog till mamma och åt donken först och hon sa att jag skulle dra hem. när jag ver hemma och hadde sovigt ett tg så vaknade jag och jag knunde knapt andas var fett läskigt. gjorde sjukt ont så jag  fick ringa sjukhus. sen komm mamma och min pappa så vi drog till sjukan. men de va ingen fara doktorn sa att jag har en riäl förkylning och att jag ska vila. fan va tråkigt så nu sitter jag här och tycker synd om mig själv. inte kul alls...

skanen, var hos mamma och mat så jag överlever mig hämska förkylning.
  

xoxo iceblond baby

vilken härlig dag

ni sitter jag här och kollar på tv och myser, i dag så har de varigt en mysig dag jag drog till mamma och va hem henne på hennes jobb och snackade skit  som vi alltid gör( my bff) för ett sedan dra och  träffade paris och kitty i stan och chillade galet med  dom. i morgon  blir det skansen och ska kolla på alla djuren tror jag de kommer bli kul hoppas jag, hela dagen har varigt mysig hock har flytigt på ganska bra  men har känt mig lite av en zombe under dagen men i morgon e de nya tag pigg och glad.
nu ska jag runka och sen sova ;) hahahah

  

xoxo iceblond baby

kärlek på hög nivå

min älsklings film den gör mig alltid glad får mig att tänka på gamla tider och nya haha. kolla på den så fattar nu temat den äger må jag säga!!!!!
med en smula.
 


xoxo iceblond baby

fy fan vilken helg

okej i fredags  så drog jag å daniel till tanto där  vi söp och flumma omkring som  små barn hahah  sjukt kul och trevlig kväll. när vi skulle  dra  hem så hoppade en snubbe  ner på spåret och ville typ dö fett  synd¨asså, så polisen fick komma  och hemta honnom sen kunde  vi åka hem. haha va typ 8 poliser inblandade fett  sund asså 8 fuckin st de e ju fan tragiist åå  dom säger att  de inte fins tillräkligt med poliser. aja komm  hem  och somnade  och sov  som en gud.
i går så skulle  vi  supa igen så vi trog till daniels date  haha  de va  alt en fager syn hahah  host. så  där va vi  och krökade för  att sedan åka  till daniels komis  som satt å luffade i tanto fett  kallt åå ja vet eftt  opeppad så vi va  där ja kanske en tima typ. sen  när vi komm hem så lagade vi mat fula  som  bajskorvar. och mammi hakade på våran ide så vi satt å drack vin och åt mat men mammi sjukt mysigt.

komm hem kl 8 på morgonen vist är vi fina har festat hela natten och skulle  kunna parta längre.
 I m not adicted to drogs, I m adictev to glaaamaaa haha  livet leker!


i dag  vet jag inete vad  som händer bara att jag kanske  ska hem till cat å hoppa stuttsmatta haha  fett kul juu. sen  kanske  jag  ska  fika med en kompis men vet inte hur de blir med den saken. och nuu ska jag ta och frächa upp mig  och sen får vi se vad  som händer helt änkelt. blåå i morgon e de skola!!

bilder kommer  senare  när jag pallar  e typ bakis och ska chilla  ett tag  kanske  en tupplur

  

xoxo iceblond baby


omg jag saknar mitt föra jag

oki  piss off  nu kommer  jag

tänker på för i tiden när jag var en galen flumm hora  som inte brydde mig om någonting
så jag för att tag sen typ röra sommaren miss old times!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
mer om gårdagen kommer i morgon

xoxo iceblond babay

omg vill hem

nu  e  jag trött på skolan  och vill bara  göra  nåfe  fett  kul. i dag så har jag  fått en extralärare  som ska spendera 15 timar i veckan med mig. haha  undrar hur länge han pallar men  han värkar  chill en då men va fan de  läser dig nog bara ingen  ringer mig på morgonen och vill att jag ska gå upp å göra mig iordning för skolan. som i 9 när jag  fick en lärare som  va med mig 24 7 palla fick endå gå IV hor skola de där asså haha ängkärskolan i solna palla. men  men nu  ska jag hitta på noge  kul vet inet riktigt vad enu men de löser sig. skulle ju till skansen i dag men  vet inet om de blir av jag  tänker inet hunda. men va fan nu ska  jag  dra pussssssssss



xoxo iceblond babay

sov gott slynor

nu ska jag sova har haft fett tråkigt i dag så jag har flummat omkring på msn bla bla nej men nu ska jag sova innan jag dör  kom komm ihåg att knart är inte  så illa de va ju fan så bibeln kom till full av konstiga grejer  som man bara kommer på här man e lost hahah  fett sweet.ska knarka jag med och sen gräva ner den och en dag kanske någon hittar den och  jag blir  bäst i världen. hmm ja menar va har jesus gud bajs  som inet jag kan göra bättre. men nej nu känner jag att jag  bla blar om allt och igenting och är fett  seeeg i hjärnan såå ska sova nu. 


xoxo iceblond bibeln baby 

hahahah

haha  moste bara se den här filmen hahahah fett  skön



xoxo iceblond baby

fan va skönt

nu e jag hemma från min lilla tripp till skogen för att  träffa paris, vi har inte träffats på typ ett halv år så kändes fett skumt till en början att se henne å snacka med henne. men  vi kom frem till att  vi inte skulle bråka eller kafsa, vara ärliga mot varandra och alldrig göra varandra illa. så en ny start är skönt vi komm även fram till att vi ska va galnare en galnast på massa roliga och helt sjuka saker som vandligt. fast med mer klass och stil. såå hoppas de går  bre mellan oss haha  låter som om vi har vart gifta vilket vi typ har varigt och att vi har vart otrogna mot varandra hahaha. nya tider nya minnen!

 

ni flästa undrar varför jag och amir inte e vänner  längre asså jag vet inte sj men man här saker hela tiden va han och andra folk tycker om mig och jag vet inte vad jag ska tro de de mästa med tycker sj att det e synd att vi inte e väner längre men va fan ska man göra. jag kan j´ju inte tvinga någon att va med mig men en då se e de tråkigt  för jag vill inte va någon man snackar skit om eller något så. men de e nog båda  som trötnat på varandra eller inet tröttnat jaja. men jag  hoppas han och jag ses snart men är inte den som är toffel och tränger mig på och tjatat om att ses bla bla bla.
så men jag hoppas att han hör av sig snar  så man kan ses. men jag vet  inet vill inet  att de ska va fake å påklistrat såå jag  låter ha  vara  blir nog bäst så. ni som undrar med  kan ju fråga han...
ska man sakna eller  lägga bakom sig??????

nej men nuu ska jag  göra en hår vård här hemma med massa mys saker mitt  hår e ju fett slitet ffs.


xoxo iceblond baby

va fan ska man göra

har haft lite mycket att  göra  på sissta tiden så har inte skrivigt så mycker med ska skriva va jag haft för mig dom senaste dagarna. sitter i skolan nu å har matte fett  boring men va fan de moste göras de med så lets do it , i dag så ska jag träffa sussi,paris och snacka ut om allt hoppas de går  bra är lite närvör med de komma säkert gå fett bra ska stå på mig å säga va jag tycker och tänker. vill inte gå där ifrån å känna att jag inte sakt allting jag velat säga så önska mig lycka till puss på er gull muttor så hörs vi senare

xoxo iceblond baby

fy fan trött som ett svin

nu ska ajg snart sova har haft en tuff dag och vill inte  snacka om e men e sakt ska ni veta när man sjuter up och tränger bort sina känslor så när de väl bryter ut så är de 100 gånger värre. så jag har bara varigt hemma i dag å chillat med mammi som har varigt hemma hon med och daniel får vi inte glömma. fick pengar av pappi idag så ska införskafa mig nya kläder i morgon kommer bli sweet. har just ränsat på mitt rum och har slängt massa skit jag inte behöver eller vill ha så de käns bar en nu start kan man säga. så nu ska vi kolla på film och äta lite så hoppas vi sover gott mina små slynor!

xoxo iceblond baby

tack max-factor



xoxo bakis iceblond

mysigt värre

i dag så fikade jag och märta med robbin sendan träffade jag och märta saga i gamla-stan där vi köpte mat och dricka och satte oss vid vattnet för att snacka skit och komm in på lite känsliga ämnen men de va ändå skönt att snacka av sig lite. sen åkte jag hem till min mammi och lagade mat åt henne. där efter va de tv kväll mycker cozi dag må jag säga och i morgon ska jag på praktik och chilla saknar folket där om jag ska va ärlig alla e så himla härliga människor. nej men nu ska jag sova så sov gott på er gullisar<3

nys äventyr i morgon

   

xoxoiceblond baby

vilken dag

i förgår åkte jag hem till en random som inte va min TYP alls men vi hadde eså lite kutra7 en då ja de sat inte  fel de inte. i går så träffade jag fläsk doris och hennes kompis fetto paddan från en byhåla i örebro. så ja hangde med  dom och hadde fett skoj, snackade  skit om allt å alla och sen så vandrade vi till kajen i galma-stan såå fucking musigt där så där fördrev vi tiden med en latte och cigg.

så foxy
  




senare på kvällen när jag var på g hem från märta å saga så ringde jag daniel å frågade om han ville sova hos mig för jag ville inte sova sj hemma så här han va på g hem tillm ig så ringer mamma. hon va tydligen hemma och va fett  ledsen för bla bla familje problem men de va inget att  leka med  är fett ledsen och arg för vad en människa har  sakt och gjort. så vi sör os as packade och skratade grinade snackade om både det ena och det andra så i dag e hag hemma i ett återställande syfte. men de man inte dör av blir man starkare av elller hur man nu säger.

xoxo iceblond babay


äntligen så ringde hon

okej jag  har ju vart  typ osams med visa av mina förra kompisar med de kommer tbx hipp som happ och i dag  rigde en av de närmaste paris dom jag saknat en hel del. så hon ringde i dag  och frågade  hur jag mådde och  hon ville  ses å snacka om allt vilket behövs såå  vi kanske  ska ses senare i kväll.

i går  så va jag i tanto en sväng  för att  söga he till en kompis  till mig så jag tog e öl med henne och sen drog vidare till fruängen, där va de ju inte på party men va fan de va mys en då. sen åkte jag till slussen och träffade freja och hennes kompisar trevligt trevligt så vi åkte em till henne och snackade skit och vi somnade typ kl 6 i morse tror jag. så i dag e jag lite seg kan man säga hahah

glömde kameran hemma så fins inte några foxy bilder


xoxo iceblond baby

fy fan vilken resa

okej vart ska jag börja när innan jag mammi å min syrra åkte toll landet så stannade vi till vid KS och hälsade på hennes pv som har opererats fett  synd. så där var vi och när  min syrra pratade med hennes pöjk så passade jag å mamma på att sno plasthandskar och flumma omkring som små barn var riktogt skoj.
  

sen drog vi till  landet och jag fixk typ panik av tystnaden så jag tog flumkort  på mig själv hela natten typ haha se så kul man kan ha barn.
 

och i dag så drog jag hem  men innan de så vart jag  på iddag eller va man nu ska kalla de hos mammas å pappas kompisar och ted vart  lite berusad fy fan asså.
lite finA djur vet inet  riktigt va de e men  va fan en dåå btw låg någe  dött  lam men den fick jag inte dokumentera så kan de gå ted på landet hahahah . 


sen när jag  va lite på örat så tackade jag för mitt och sprang till bussen full å glad!


de va  kul att  vi ville  läsa teds äventyp på lander hahahahaha  omg va fan gör man

xoxo iceblond baby

så härligt med påsk

God morgon gullungar i dag e jag uppe med tuppen för i dag ska jag till min pappa på fuckng landet kommer typ på krupp å dö hatar landet finns ju fan bara skog småkryp å annat sånt skit. I onsdags så varjag ju ute med daniel och cat när vi kom så va massa andra där med men vi hade fett kul som alltid och på g hem så pallade vi inte gå från bussen så jag låssades få ett anfall typ blodsocker fall och att jag måste hem fort  så vi fick taxi sjus hem till cat fett sweet älskar mig själv. dagen där på så var jag fettbakis eller jag tror inte bara jag  va de men så jag va hemma  hos cat hella dagen var av inget blogg inlägg tråkigt va  hahah. så har  känt mig  som en 14 åring i gen fett  busig fett snygg fett  bäst mer mera hahaha.

Oken nu kommer den tråkiga delen jag ska ju till landet och de e typ första gången jag e på landet sen mammi  å pappa skilde sig såå jag vet inte om han har någe internet men jag  tror de såå  vi får de om de  kommer  blogg inlägg från landet. Haha typ på landet med ted häng med på hans misära 2 dagar i skogen hahaha fett synd. Oj häll på att glömma ska fira påsk med mammas å pappas gemensamma kompisar som har en kalkonfarm fy sjuton kommer skinka bajs å fåglar är inte min grej eller hela grejen är inte min grej. Men nu ska jag fan sluta klaga och tycka synd om mig själv.

Jag hoppas att ni alla M fuckers får en glad fittig påsk för de ska jag försöka ha så de så och kom ihåg nu alla överviktiga fetton ta de lungan med godiset. Och ni andra "anorektiker" kan ju skicka godiset till barnen i Afrika och de e ki bar  så kan man känna sig ren i skälen.

Aja  glad påsk på er xoxo



xoxo iceblond baby


åhh hare

fy  fan va jag har ont i min nacke tror fan att jag har nackspär fy fan asså inte okå. i gårkväll tvättade jag mina kläder vilket behövdes ftt mycke tvätt, nu skart ska jag åka till stan och träffa  loho och någon random. så jag hoppas ni får en bra dag bitches ni är bäst

xoxo iceblond baby

livet leker

i  går  så var jag med  märta och simon i stan hittade en fett  fin tröja på monky löv it sen  drog vi till vitan och åt glass och bara hadde de skönt i solen. sen träffade jag och simon loho och ehnnes tjej och dom bjöd på öl tack! sen drog jag till tanto för att jag kanske skulle träffa en där så träffade jag några kompisar som jag inet träffat på länge eftt kul vart fett tankad men de va kul en då.
nu ska jag träffa  carro och rania och vet inte va va  ska göra för sköj. sen kanske  jag sta träffa mario.

somaren är på g och jag  mär  bäst.     min nya tröja
 

från i går


xoxo iceblond baby

puss å kram ses på stan

nu ska jag in till stan och  kolla  kläder och bara ta de  chill i solen kommer bli fett mysigt  så puss å kram ses på stan

xoxo iceblond baby

sweet

i lördags va ja ganska bkis så jag  tog de chill så jag skulle orka åka hem till märta och festa i gen, hemma  hos märta va de jag märta och disa och några till kommer inte ihåg nemnen på dom. hörde av en kompis att  hon och några till kompisar skulle va i tanto å grilla å myspys så vi drog dit fasn lite väl sent. när vi väll  va där så trffade vi 2 fjårtisar var av en trode att hon känner mig hahah skum bred så ja palade inte och sa att jag hadde en pistol i fickan och att jag skule sjuta henne var av hennes kompis sa att hon ville träffa mig, då vart jag pist och  sa att jag skulle  skuta henne  men ja  skulle komma på begravningen. de va  så mycket som hände den kvällen så  ja får  nog ta å skriva en bok haha. men tanto e mysigt men inte  så här års moste bli varmare.

jag vill ha körv intärnskämt


  
 ''
en kväll med mycke vin å goda vänner


xoxo iceblind baby


pallar inte skriva

kommer mer i morgon  oki god  matt slynor sov gött

xoxo iceblond baby

sig min ***

japp så är dee nu ska jag snart  dra  till ett  nytt ställa på österM och  ha  ass skoj är trött  på RANDOM bögar  som bara snackar skit  och kolla komstigt på en men va fan  skit i  dom jag  känner att jag har  gått vidare med mitt liv och just nuu älskar jag det  allt  bar flyter på och finner inga ord för hur  skönd det är. i kväll ska jag  röja som fan annars  jävlar asså sen ska jag träffa mario och  frå se vart jag hamnar man  vet ju alldrig haha.
btw andledninget att jag och amir inte umgåt  är för hmm jag vet inte men  fråga han hahah  fattar nada  meb va  fan ska man göra. nej men nu ska jag dra åå ha en sjukt kul kväll men daniel och carro.
bilder kommer i morgon!
ted är tbx asså se upp  annars  krockar vi!!!!!

älskar dig själv

xoxo iceblond baby


snart ska jag dra

okej  nu ska jag  snart  dra  i dag ska de tydligen bli jätte varmt fett skönt så klä er i inte allt för varmt nu kids. i dag  blor de söert festa så jag ska in till stan å se om jag  hittar någe foxy vill du inte se ut som ett vrak typ hahahah. nej men puss på kinden så hörs vi senare

fett  sliten i dag men  nu ska jag sminka mig platta håret å så sen ska jag dra
  

xoxo sexiga iceblond baby

min dag

åååhh  fan vilken sweet dag det har varigt  känner mig såå jävla glad, har varigt på min praktik och inte gjort någonting typ men har endå varigt mysigt. mär jag slutade så drog jag hem till mario och vi kollade film vi kollade på bli smartare eller vad den nu heter och sen så kollade vi på torkel i knipa hadde inte sett den men den va då fan as rolig ska kolla på sen nästa gång jag e depp så blir mansäkert dladare så där satt vi och bara hadde det mysigt. och i morgon ska vi festa tror ja kommer bli skoj ska de om jag får med mig cat eller någon. nej men nu är jag trött  som en vet inte vad  och  vill sova vilket jag ska sov sött gullisar

xoxo iceblond baby

nu ska jag snart gå

snart  ska jag dra men innan så skriver jag lite
i går  så vart jag med märta i stan när jag slutade och vi sprang omkring i stan sen ringde jag cat och hon skulle handla möbler till sitt  rum hon ska ju bli granne med mig typ snart =) .
så drog v dit och flummade på rusta fett skoj sen drig vi hem till henne  och sminkade oss som horor och drig ut och fotade varandra fan va jul vi hadde asså. sen vart jag trött  och drog hem så tog jag ett bad dom somnade.
i dag så ska jag träffa mario ja  ska hem till han och kolla  film tror jag men de kommer bli mysigt vet inte om ja koma  sova  där  såå  ja  vet inet om  de mkommer ett inlägg i kväll men i morgon så kommer de  om jag inte äker hem vem vet? nej men nu moste jag rusa pusss på er fuckers

i bilen på g till rusta va fan


så här ser man ut i dag


xoxo iceblond baby