fuckt up

Mohahah  nu har jag tid att  skriva lite om mina dagar då jag inte har skrivigt något. Hmm vart ska jag börja, jag har shoppat lite varigt men den med glitter och Tone sen får vi inte glömma venegas, festat chillat typ de gamla vandliga om man säger så, sen har jag jul handlat det är då fan det värsta som finns folk överallt som beter sig som djur de e ju så att man får damp! Kommer inte ihåg så mycket mer jag har haft för mig hahah  host host

I dag har jag haft fett  ont i halsen håller nog på att bli sjuk blääää, sen jag varigt i stan men några kompisar, och nu e jag   hemma och myser med mammi dricker vin lyssnar på bra musik slår in julklappar.


btw haf har fyllt år med haha de va skoj enu ett j'vla år älder ne jag ska sluta fylla år när jag fyllt 19.......!

 


och sen en massa mina bilder som jag inte pallar lägga upp!!!!!

xoxo


bölar

Sitter här hemma nu och har städat och lyssnat på musik klickade runt random på musik så hittade jag en brud som heter Mellisa Horn. Fy fan så jävla fucking bra texter så jävla klockrena, jag kan inte säga mer en att jag började böla och det är verkligen inte ofta det händer ska jag få be att tala om!!

Va bara tyst och lyssna på kvinnan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



så jävla underbart fint eller hur!!


xoxo

god morgon enu en "underbar" dag

God morgon god morgon, nu sitter jag i skolan som en zombie har försäljning service som jag snart är klar med så det går framåt. I morse när jag skulle till skolan höll en biljävel på att köra över mig fett jävla läskligt vart så otroligt arg ja reste e hemligstämplat!

I går va jag med Bella, Wiliam, Louise, Simon på oj oj oj och tog en öl snackade lite skit sen åkte jag och Bella hem till mig och gamade som fan, sen kollade vi bara på tv och när bajskorven hade dragit så snackade jag och mammi om på lördag då jag ska ha en liten fest innan vi alla drar ut för jag fyller år på söndag, nej nu ska jag jobba vidare så jag kommer någonstans här i livet haha ;)


xoxo iceblond baby


%&)"=@+!!!

Fy fan i helvätte va jag e trött i dag asså kom hem kl 6 efter en helt cp kväll med massa skoj. I dag  har jag sovigt ätigt kollat på tv snackat i telen och suttigt vid datorn,

Okej nu har jag fått nog av vissa asså, på folk som man bar inte går ihop med  har inget att  snacka  om inget gemensamt asså jag menar allt!! Va e grejen då funkar inte vissa saker eller hur men  vissa lär ju inte fatta  de och gör en liten skitsak till en fett  stor grej, asså vi hade  sex inget mer eller jo lite men inte mycket mer, och kommer inte bli heller!!!  Hallå  jag e singel och om jag ska ha någon så ska jag då fan inte ha den människan!




xoxo iceblond baby


44 här kommer jag

Hej alla glada =) kon hem för att tag sen har varigt hos Tone och chillat hela dagen lagat mat och sen kom glitter så drog vi till Skarpnäck en snabbis  skulle hämta lite saker. Sen kom jag hem och  nu  har jag fixat mig som fann åhh va  fager jag känner mig och inte bara de är sjukt peppad, känner på mig att de här komma bli en hot natt! Ja och nu e jag klart och ska snart dra till slussen där jag ska möta upp mina hjärtegull.

Goda nyheter en människa jag känner har ingen tumör och jag är fett glad för de på tal om ingenting men  kände bara  för att få ur mig de (saknar) 

Bra där

 

xoxo iceblond baby


?????

god morgon allihoppa vacknade upp hemma hos tona och är fett seg. fan vilken sjuk kväll de va igår först va jag stefy och tone på ojojoj och förade och sen drog vi till jag vet inte va de heter med de stället sööööög fy fan va tråkigt!!!!! aja kommer inte ihåg så mycket men va hemma typ vid 4 halv 5 tiden. så kan de gå när man får för mycket av de GODA, men nu ska jag sova ett tag till tror jag eller mobba tona  medan hon sover mohaha.

xoxo iceblond baby

diamondcover.

Hallå bitches ! Stephie som gästbloggar. Jag har för tillfället flyttat in hos Ted. ha ha.
Idag har vi varit allmänt foxy och inte gjort ett skit. ha ha, Han har dock klippt mey och jag blev skitsnygg, han färgade det även igår. Jag gör nu reklam för Ted Holmberg som klipper och färgar som en gud! ;D woho!


teds fantastiska makeover på mig !!!


Nää nu ska vi träffa Markus och sedan möta Tone lilla som kommer hem från Berlin!,

så f u bitches för vi är amazing <3
HÄR ÄR DET FAN INGEN ÖKEN *POFF


XOXO


god morgon på er sprutluder

Halli hallå en underbar dag  solen skiner kan de bli bättre en så här, men e en aningens irriterad i går jul shoppade jag julklappar till min kära familj och sen satte vi oss för att ta en öl och som vandligt vart de några öl för mycket och sen när vi skulle fylle käka jag å steffy och daniel så slog jag kåden för många gånger såå  atomat fan åt upp mitt kort fan s å idag ska jag till banken och skaffa  mig ett nytt kort sen och ett  nytt lägg. Ne nu ska jag återgå tillmitt misära liv hahah

kola in mittt misära hår  haha  fager  or noooot


xoxo iceblond baby