Ahahah gud vissa tar ju priset

oki de här gjorde min kväll sitter här hemma  och får ett mail från qx det är en gaysida för gays haha och så här stog de i mailet jag fick

hej!

Vill du göra ett avtal med mig. Ja, egentligen gör du det med min Master, men eftersom jag har hans uppdrag att fatta avtal på hans vägnar, så gör du just det här avtalet med mig. Ett avtal som kan ge dig guld. Faktiskt obegränsat med guld, om du har tur. I så fall; gör så här.

1.      Bestäm vad som du i nedanstående lista vill avtala om att göra med min mig som slav. För att få göra det så måste du bo i något av länen Stockholm, Västmanland, Sörmland eller Uppsala.

a) Spotta vanligt spott på mig

            b) Spotta snus på mig

            c) Låta mig lukta, slicka, suga och kyssa dina strumpor och fötter

            d) Använda mig som handfat när du borstar dina tänder

            e)  Pissa på mig

            f) Låta mig suga din kuk

            g) Skita på mig

            h) Sätta på mig och eventuellt spruta sperma i eller på mig

            i) Låta mig lukta i din stjärt och eventuellt fisa när jag gör det

           j) Spy på mig

2        Avtalets pris är för punkterna a-d) är en veckas guld, punkt e och f) två veckors guld, punkterna g) tre veckors guld och punkterna h-j) fyra veckors guld

3        För att få göra ett avtal så måste jag vara inloggad. Du startar ett avtal genom att gå in på min sida och skriva ”avtal” + den bokstav i listan här ovan som du vill avtala om. Detta måste du göra direkt när du går in på min sida. Det är inte ok att vänta någon längre tid. Du får däremot göra hur många avtal du vill, dock max tre per dag.

4        Om den tredje personen som kommer efter dig är en person från Stockholms län (dock ej du, jag eller min Master), så har jag vunnit och du måste göra det vi avtalat om

5        Om den tredje personen som kommer efter dig (dock ej du) är en person från någon annan del av landet har du vunnit guld enligt avtalet. Utbetalas av min mig.

 
asså gud lite svårt att välja haha beslutsångest ahah sajk




xoxo iceblond baby


nu är de nog! tåg, flyg, bil va fan som helst vill bara bort typ!

Fy fan va jag e arg och är så förbannad så jag gråter typ, de här vart bara lite för mycket just nu känner jag. tänker inte ta att ****** sitter och drygar sig och sen rabblar upp massa skit som  hon vet att jag blir sjukt jävla leden och förbannad över!

 

Oki ville bara få ur mig de där, min dag då joo en vandlig måndag som vandligt fett seg och man vill bara hem och sova, men har en då fått en hel del gjort i dag. Så efter skolan träffade jag några vänner och chillade över en öl sen drog vi vidare, bla bla bla. Ja och nu e jag hemma och ska samla mig lite och sen ska jag sova tror jag.

Funtar på att bara  dra här ifrån snart behöver verkligen komma här ifrån snart känner jag verkligen!!

xoxo iceblond baby


fest festa fest man får fan aldrig nog

nu har jag gort mig fager som få och ska snart rulla iväg till nivå där vi ska förkröka och sen blir de nog rojal som gäller om de inte blir zipper men är vet inte är så sjukt trött på random bögar, hmm ja jag vet inte hur jag gör men ska ha en FETT kul kväll men m ina bitches käns att va på fötterna igen efter en en ganske fuckt upp vecka fast e lite små trött men de ska supas bort nu! så skep och hoj bajskorvar för nu ska ted ha sjukt kul.

trör att jag ska skaffa alkolås på min tele satt å snackade om de i dag om att man ringer och smsar så pinsamma saker när man e på lyset, men åtandra sidan e de fan charmigt (me like it) förutom nör jag ska ringa. men e ju nästan alltid på luset så jag lär ju alldrig kunna snacka i min tele då om den ska va alkolåst, fuck aja nu pallar jag inte skriva mer hörs i morgon eller inatt  beror på hur pigg jag är.

som sakt kan ju inte ladda upp  dilder men kommer e tt  stort bild inlägg när jag kan ladda in bilderna på min dator å inte mammis bajs dator.

xoxo iceblond baby 


asg

Ahaha  nej nu tror jag att  jag dör av garv asså fy fan va jag älskar perez <3

xoxo iceblond baby

bara till att gilla läget :S

god morgon på er små gull fittor, ja i går så köpte jag en ju jaka fett foxy vill jag lova! sen drog jag hem och bad simon komma hem till mig för att göra oss fagra inför kvällen som vi spenderade på Metro, tror då fan aldig jag varigt på dåligare ställe bara fucking random skabb som va där förutom mina bitches.
har kommigt på en sak men hetro ställen va e grejen va är de som e kul, killarna är ju som testostiränpiller och om tjejerna skriker det östrogen, sen va de en fett  jobbig snubbe som va fett på inte okå och de roligase va att han hintade så fult så jag bara ville spy ne fy fan aja de e va jag kallar hetro killar e då allt lite smygisar trots allt.

sen kommer vi hem jag och simon efter en extremt rolig buss tur där vi mobbade 2 fjortisar haha aldrig sett  mer tragiska människor, de e ju så man mår illa aja väl hema så lagar vi mat och jag snackar lite i telen men M ett tag innan en förvirrad ted somnar. nu har jag fetaste huvudvärken ska ta och hoppa in i ett varmt bad nu och sen göra mig iordning! 

fitta  kom på att jag inte kan ladda in fucking bilder på den här jävla datorn, för att min kära katt har bitigt sönder laddaren till datorn fan va underbart eller hur, men frukta ej bilder kommer snart får frästa med dagens låt btw jag är hemligt här i erik hassle ;) hahah 

xoxo icblond baby

kan hönor flyga?

Oj fan kom ju på att de kanske är dags att blogga lite, har ju inte bloggat på att några dagar nu har helt och hållet glömt bort. Ja vad jag har jag haft för mig dom senaste dagarna, hmmm jag har varigt på landet hos min pappi o eldat ,blekt Simons hår, haft lite sex, och varigt med mitt glitter som jag saknat som fan och vi har enbart snackat skit och flummat vilket jag har behövt bara vara och bar va otrevlig och dryg mot folk vilket man han va med henne (love that bitch).





I går va fan den värsta dagen på länge fett seg hela dagen sen träffade jag Simon i stan en snabbis helt onödigt eller de va mer sekt sen när jag kom hem så satte jag mig vid datorn å skulle skriva i min älskade blogg men NEJ då har katt fan bitigt sönder min laddare till datorn och sen klev jag i en glasbit. Vet inte kanske va extra känslig för att jag va så sjukt trött i hjärnan! Så jag pallade inte då sket jag i allt och gick och la mig.




Och nu sitter jag här i skolan och har typ inte gjort ett jävla skit e så sjukt trött på att man inte får göra någe vättigt på dom få lektionerna man har. Btw vi jul pysslar till en marknad vi ska ha här i skolan så vi ska göra de mycket ”givande” om jag får säga så! Funtar på att skita i allt och dra hem eller skrika lite på läraren så man kanske får göra något som man lär sig av och inte obvious random skit som de här!!! Ja menar varför ska vi göra de här när barnen i Thailand göra samma saker fast bättre?!?!?!?!

 


nej nu pallar jag inte mer

e fan trött  som fannnn  ni anar fan inte. så nu ska jag sova
god natt bitches!

End of diskussion

Fan va skönt de känns att va hemma!! Okej inte så längvarigt ska träffa pappi i kväll och vi ska ut och äta , va ett tag jag träffade han så kände att de är dags att vi träffades. Dagen har flytigt på bra har klippt mina tippar lite eller inte jag Paula fick den stora äran att göra de sen har de inet hänt så mycket mer typ.

Hmm sitter å lyssnar på musik och funderar på massa saker, som ni inte vet så har jag varigt i ett  förhållande med en kille i typ en och en halv månad, de seriösaste jag har haft i mina snart 19 år haha sajk. Nej men jag menar varför ska man gå runt och bli kär i någon Random snubbe som man inte vet  något om och ingen annan heller vet  om typ, ja menar killen kan ju va helt störd ljuga ihop en liten snyft historia och bla bla, nej de e inte bra gott folk. Snackade med min kompis om killar och hur jävla dumma i huvet vissa kan vara och att från och med nu är de bulletproof när vi skaffar oss något roligt som typ en hund med mera hahah  sajk  ;)

Ne nu ska jag sminka mig och göra mig lite mer gay innan pappa kommer å hämtar mig haha så jävla kul. Nee men de ska bli trevligt att träffa  han!


(en väldigt försiktigt ted)



xoxo fucking iceblond baby

de kommer bli bra, de kommer bli bra, de kommer bli bra!

God morgon, min morgon har vart bra försov mig lite men bara lite den här gången så de känns bra! i skolan har jag inte gjort så mycket vi ska typ göra någe projekt i kultur och stilhistoria kommer bli sjukt kul tror jag vi ska ta reda på fakta om herr frisyrer genom tiderna och framtids frisyrer som jag kommer va offret, kommer säkert bli skit fint ska bli rosa, orange hårig typ som i lady gagas video bad romance kommer fan bli skit coolt tror jag!


fan va foxy


xoxo iceblond baby


jalla ted jalla

Fy jävla fitt fan vilken jävla dag asså, har haft fullt upp furst försov jag mig för att mamma skulle väcka mig men nej eller jo hon väckte mig typ vid 8 tiden då jag börjar skolan fan asså pallar inte. Sen när jag kommer till skolan gör jag inte ett jävla skit för att jag fick ingen jävla info om vad jag skulle göra fett off asså. På min frisörlektion jobbade jag röven av mig då jag skulle komma ikapp vilket jag gjorde fan jag äger, sen hjälpte jag till att klippa en permanent docka för att jag kom ikapp så fort. Sen drog jag hem städade skulle tvätta mina kläder för att jag inte har några rena kalsonger typ joo typ 2 par kvar haha illa som fan gått folk (hemmafru haha vilket jävla skämt).  Sen har de bara varigt mys med mammi framför tven å snackat massa skit, jappp å nu ska jag sova e sjukt trött och kommer typ dö känns de som. I morgon e de en ny dag med nya spännande upplevelser. Over and ut!

Som ni kan se han fan inte ens att fixa mig i morse fan asså misär på hög nivå, men åt andra sidan så har alla sina dagar!



xoxo iceblond baby


god morgon!

Ja nu sitter jag här i skolan och chillar galet håller på med ett projekt arbete om antiken eller va fan de nu va men bra går de tror jag, haha helt fucking lost fett synd. i dag ska jag träffa min kära Louise som har varigt i Hyltebruk under helgen hos min älskade steffy, vet inte va vi ska göra men blir nog att vi tar en öl eller två haha men vet ju hur de kommer att sluta (lite berusad vinglar hem och somnar)

 

Ni kanske undrar varför jag inte pallat blogga på ett tag, jag har verkligen inte pallat skriva och lägga ner min tid och energi som sakt jag har ett liv. pallar inte se till att jag e kapabel till en dator så fort jag köpt något eller bara gjort någe kul ja ni fattar vad jag menar, men kommer en då försöka ladda upp några foxy inlägg om dagen.

Nu ska jag återgå till mitt älskade arbete innan dom andra dampar på mig!

En bra låt som jag blir glad av på morgonen (host)hahahahah, ne men de e la gullig 

xoxo iceblond baby


natti natti

Nu ska jag ta och sova är så sjukt seg och bara vill gå under jorden just nu, i morgon ska man upp kl 06:30 och göra sig inordning in för dagen aja jag  har inte  så mycket mer att skriva om.



xoxo iceblond baby


hoppas ni saknat mig för nu e jag tbx BITCHES



xoxo iceblond babay