skål för fan!!

okej nu  sitter jag och förkröker med william och ska snart till anton för att supa och sedan dra vidare, sjukt nice har inte vart  ude på länge behöver  en redig jävla fylla!!!!!
jag e fan besat asså detta klipp är så sjukt jäva cp roligt fatta skönaste bruden jag har sett!!! AAAAAAhahahaha



xoxo

ffs

Nej nu jävlar är jag sjukt arg!!

Det är så här jag  går min linje  frisör och när man  får höra  saker  som man redan kan blir jag  sjukt less och skiter i de så jag passade på att  ta en  från klassen så att han och hon kunde tvätta mitt  hårför de va helt sjukt cp typ. Ja så får jag en fråga av en kärring om varför jag  går denna linje och bla bla jag skulle pristera göra de jag blev tillsagd att göra, var på jag varade att jag inte ville göra fucking jävla skit jag redan kan och alla andra i min ”underbara klass” och hon kan komma med någon utmaning jag menar jag tycker att människor som är i sin närhet ska va framåt och inspirerande vilken jag inte tycker att  de flesta inte är!!! Just nu känner jag bara mig jävligt trött på random fittor!
Aja fick mitt  hår tvättat känns skönt HA sug på den

xoxo


hmm man kanske skulle ta sig en cigg!?!?!?

Fitta va jag är trött idag, ja igår detta händer inte jag och paula va på väg till gymmet då vi fick springa  till bussen och då ska klantiga jag ramla fett pinsamt men ändå sjukt kul! Vi kliver på bussen då jag känner att  mina byxor har spruckit från rumpan där dom redan var trasiga hela vägen ner till låret så jag visade hela benet fy fan jag dör asså då inget träna för oss, så jag åkte hem för att byta om för kanske en mysig ute kväll vilket inte blev av. Så de slutade med att jag satt på mitt rim i min misär och kollade på GG, som jag sedan somnade till. Så jävla skoj va min dag men idag ska de bli andra bullar bane mig funderar på att kanske dra ut och bara ha de kul men man vet ju aldrig vart vinden bär.

Så nu sitter jag här med några i min ”underbara ” klass får ju inte skriva va jag vill om skolan eller folk i skolan efter jag fått en varning om att jag skrev att en lärare på skolan va en &%”23”#¤%% så jag får nypa mig en aning i skinnet, så nu kollar jag och några utvalda på fagra klipp på youtube och rent utav as garvar. nu som vanligt ska jag försöka få något gjort!


random bild från men roliga resa i gbg för ett tag sen



I huvudet på Ted! Ja just nu är jag lite frustrerad över massa saker känner bar att jag vill få ordning på vissa grejer. Skaffa egen lägenhet vilket är på g som är beräknat att flytta till sommaren om allt går som det ska, känns sjukt jävla cp skönt om jag får säga min mening just. sa att detta året ska bli mycket roligare en 2009 hmm ja jag vet inte kanske bar är lite trög i staren eller så har jag blivigt en tråkigt bitter fitta vilken jag har svårt att  tro. Så nu kommer bomben jag ska bli mår ärlig och skita i va alla andra tycker köra mitt så jag har mitt på de torra. Nej men va fan nu måste jag vårkligen göra något om denna ”underbara skola dag”

xoxo


känner mig peppad

God morgon alla vackra, i dag är jag pigg och glad fick min skönhets sömn känns väldigt skönt känner jag. Idag ser min ”extremt roliga” dag ut så här, slutar kl 3 ska sedan träna skiten av mig för att sedan åka raka vägen hem och städa upp min misär där hemma, känner inte att jag e direkt peppad men måste fan och sen måste jag tvätta mina kläder har fan ingenting rent kvar känner jag inte okå måste fan börja sköta mig med mitt städande. För att sedan på kvällen glutta på gossip girls jag vet, men jag är besatt I can tell!! Aja nu ska jag sätta igång att  göra ett skyltfönster på denna underbara  lektion host host!

 har ingen bra bild så får bli dagens låtar (Nostalgi) <3




xoxo iceblond baby

mysfaktor

Mysigt nu sitter jag här och snackar en jävla massa skit med mitt glitter! Vi planerar hot gossip kväll med massa vin och chic eller tjock, ska nämligen rensa min garderar så jag får plats men vårens nya plagg.

Som sagt mys kväll för mig sj ikväll, har bara legat sängen som sagt massa gossip girls och te behöver de känner jag . nu ska jag snart sova så jag för en gångs skull kan göra mig inordning inför dagen så peppar peppar Ted ska upp kl 06:00

Xoxo iceblond baby


om man bara kunde, jaa om man bara kunde

Skönt att va hemma efter en av många jobbiga måndagar, jag hatar måndagar man är trött  som fan och vill bara ligga och sova så man skiter i att man ska upp för en mamma kommer och skriker att jag ska upp bla bla. Man hinner ju inte ens fixa håret, sminka sig, klä på sig kläder, kanske byta väska, nej nej det är bara till att glömma för att man måste skynda sig till skolan. Om man bara hade börjat senare då hade det vart bra mycket lättare må jag lova!


Nej nu ikväll ska jag kanske städa vet fan inte om jag orkar de men va fan ser ut som att  flodvågen har gått lös i mitt lilla rum, men jag har sagt  till  min älskade mor och far att  det  bara  för att jag inte har en tillräkligt stor garderob så allt får inte plats, men nej tror ni som lyssnar nej nej så jag får till att  leva i min misär och låta malarna gnaga på mina fagra kläder, men då har jag en anledning att kräva pengar till nya och det är ju bra på ett sätt! Hmm  detta låter som en underbar plan om jag sj orkar leva i denna oändliga kläd hög som ligger på min säng på golvet överallt. Ror jag skiter i att fundera på detta får ångest som sätter sig som en klump i strupen så jag bara vill spy. Tror fan att jag ska kolla på gossip girl med min nya extremt gulliga katt som  man vara vill äta upp, men de kan  jag ju inte höhö oki ne nu spårar detta pallar inte skriva mer om mitt misära liv jag lever i..

 

Så bra så har den som rington på telen<3



xoxo iceblond baby

AAAAAhahahah lycka till MF

God morgon alla fina, goda nyheter snackade just med en kompis då han berättade om att någon bekant till mig har skaffat en ny, jag lööövar och svär att denna snubbe ser ut ful liten jude unge, ser fan ut som man har ätigt upp 90talet och spytt upp de på han!!!! Från en snygg människa som har snygg stil och helt fab till detta denna skapelse bara en mor kan älska. Nej jag är inte ytlig bara jävligt mån om mitt och mina vänners utseende vilken han bör vara med, nej för fan jag skäms OCH allt som ligger bakåt i tiden har aldrig hänt förstår du aldrig hänt!!

Förövrigt så pinnar livet på ganska bra, jag  gör de jag e bäst på festa snacka skit och flummar runt från ställe till ställe. Nu får de banne mig bli sommar så att man kan va ute mer det är något jag saknar värmen folket festivaler och spontana cp resor i vårt avlånga land!

Nu blir de lite pluggande sen bär de av till String för att plugga och fika kommer bli mysigt!

 

Har kommit till insikt att jag bane mig verkligen ska blogga oftare <3


om bara dina blickar var sanna!!

Omfg kom just på att jag är hemligt kär i en människa som sitter på samma fik som jag gör nu. Gud fagrare kille får man ju leta efter! Och de roliga är att vi är bekanta.

 

Oki jag vet att jag inte har skrivigt på ett tag har inte orkar helt  enkelt, under  tiden jag inte har  skrivigt  tror jag  har har fyllt år och firat julafton och firat nyår i gbg vilket var skult kul kanske lite för kul ;) en helt spontan resa med massa  skoj människor <3 förutom vissa som leker dryga eller som inte kan bete sig som människor utan som rådjur fan vet jag! aha nu ska jag inte hetsa upp mig måste tänka på  mitt blodtryck

 Seee ya bitches



xoxo