ja så kan de gå

Skulle fan inte solat solarium ffs

de nya, menar såå hot kan inet fatta att de e jag lixom



 som vandligt spårade det ur så fin så fin

xoxo iceblond baby

pusss på mammisarna <3

Morsdag ja vart ska man börja vill bara säga at jag älskar min mammi hon är min bästa vän som alltid får mig att må bra och går mig tips om de ena och det andra, och i dag så ska min kära syster kommer med hennes kille, morbror kommer mer Daniel får man inte glömma han e ju en del av min familj med lixom och sist och inte minst min älskade mormor som har bott hos mig å mammi ett tag nu vilket har varigt ur mysigt hon lullar om kring diskar väcker mig på morgonen och lite sånt så söt må jag lova.



Va i stan från i går och köpte en tröja från monki så här ser den ut, foxy eller hur!
peis 150 kr



xoxo iceblond baby


chill i dil

Fan va skönt de har varigt dom senaste dagarna!! Ja  som ja sa förr så va ja ju på klubb K och vart så jävla full så jag vista typ inte va jag bor nej de va inte okå. Dagen där på så drog jag till skolan och jag var fortfarande berusad och ass trött. Sen har jag inte gjort någonting i fredags va jag med märta och hade myskväll och i gr satt jag på tempel bar men loho glassa i värmen sjukt mysigt ;)

Nej nu ska jag fixa mig å göra mig fager!! De e ju mammornas dag i dag åå min mamma är BÄST bar så nu vet.


Xoxo iceblond baby


omg

okej har fett tråkigt just nu så jag sitter här hemma å kollar bilder på min galma dator och ser alla desa bilder fan va man har ändras med åren må jag lova här kommer bilte bilder från mina juva dagar.


lovar  det fins fler men dom vill ni inte se fy fan va snygg jag är

xoxo iceblond baby

osäker

Okej va  ska jag göra mamma frågade just om jag ville följa med till gbg på midsommar antingen ska jag men mammi eller så ska jag med Märta till hennes landställe just nu känns båda väldigt kul hmm ingen aning men  de e ju ett tag kvar såå kan funta på de. I dag så har jag varigt i skolan och vi har inte haft för oss så mycket bar lekt omkring typ. Sen drog jag hem å somnade och vaknade för kanske 15 min sen. Ska ju kanske ut i dag men vet inte om jag e sugen på de vill testa något nytt palla samma samma hela tiden men de löser sig har inte bestämt mig med de helle.




xoxo iceblond baby


deeeppppp

Nej nu vart  jag en smula emo och pallar inte sitta här å mögla i den här förbenade skolan har fan ändå igen att göra fans jag ligger efter som en slav-slyna.  Så jag funtar på att  dra mig in till stan och sitta i solen och chilla på bryggan i Gamlastan  sen ska jag få tag på min pappa jag inte träffat på ett tag eller i alla fall inte nykter och be  han om fett med pengar så jag kan handla nya kläder i gen, så vi får se vad han säger om de vet inte om han går med på de den snålisen ;) men hoppas på de bästa bane mig. jag menar I have needs to lixom  ffs!! Nej nu pallar jag inte sitta här och tyna bort till nästan ingenting!

fy fan


xoxo iceblond baby


god morgon bajskorvar

Nu på morgonen har jag klippt Yagmur i min klass de vart foxy like hell må jag lova vet fett nöjd och hon med så de va ömsesidigt de va ju tur men skulle vart lite kul om jag klippte av hela skiten. Nej men de va typ det va ju å fikade med men 2 kompisar + Jock träffade hen helt random på stan och han villa följa med har inte snackat med han på kanske snart ett år  kanske, så kändes lite skumt men var fett trevligt vi hade mycket att snacka om såå de va sweet. Sen drog jag hem och chillade galet men mammi och mormor innan jag kröp till kojs.


FRÅN FUGLY TILL FAB



GODA NYHETER!!!!!!!!

MGMT kommer till propaganda i augusti i sommar fett jävla sweet ska fan måste bara va där och se dom!! Love them




XOXO iceblond baby

god morgon gullizar

God morgon i dag när jag vaknade så trodde jag att jag hade kissat i sängen ja va fan helt blöt fatta obehagligt!! Men tror jag hade drömt årets mardröm, värre en den när jag drömde att jag vart uppeldad fatta PANIK. Nu ska jag snart sätta igång med dagens hårda arbete har ju en del att tag igen nu när jag varigt borta och så det e inte lätt att liga döende i feber må jag lova bane mig.

Ingen panik jag fixar betygen ja de gör jag eller hur ja de e klart att jag gör, heja ted



xoxo iceblond baby

Zzzzz

Fan va  skönt kom hem för kanske en tima sen och jag har ätit lite mat och duschat fett  länge såå jävla skönt och nu ska jag  typ sova.


Åkte ju in  till stan förut och träffade Molly och va med henne och hennes ex ett tag  och chillade sen ringde Cat och ville att jag skulle komma hem till hennes pappa där hon och jag typ bode förut hur mysigt som helst där. Så av där och satt på deras nya balkong och chillade galet och bara hade de mys. Ja sen åkte jag hem. Ska  sova nu ska upp 06:20 i morgon fan va surt men  snart e de sommarlov fann va skönt!!!!


jalla hej duuuuå

Nej nu ska jag dr in till stan och träffa molly och hennes ex och vi ska  fika eller va fan ni vi ska gör  har ingen aning men kommer säkert bli kul som alltid när man är med molly. Sen innan de så kanske jag ska träffa William och Ajse och kolla omkring men vet ingenting just  nu som vandligt så puss på se så skrivs vi sen.


xoxo iceblond baby


bane mig vilket drag

Fy fan va jag har varigt bissy dom här senaste dagarna har bara vaknat och sen dragit ut och festat har knappt varigt hemma men så här lyder mina dagar. I tisdags var jag ju sjuk like fuck och pallade inge göra någonting som nu vet.


I onsdagsdags var jag men Cat och vi vart barnvakt och hundvakt kul som fan när ungarna gått å sovigt  sig så började vi supa furst skumpa sen rosévin sen när de va slit så kom jag på at jag hade fett med vin hemma   hos mig så vi snodde en cykel och skylade hem till mig och tillbaka. Fan så kul de va må jag lova och berusade som ADHD barn. Sen söp vi spydde och dekade.


Sen i torsdags så va man inte lite bakis, men vi va tvungna att åka till  långholmen till cats faster som fyllde 40 de va trevligt som fan att  va där och hoppa omkring. Sen drog vi till Vaxholm till en kompis till oss och åt middag och drack groggar. Såå  jävla mysigt och när vi kom fram till sthlm så drog vi  till torget och sedan till någon vodka bar sen drog vi hem och somnade


Och i lördags så chill krökade vi hemma hos en gammal kompis och de va nice men va bakis  som fan och somnade på soffan så kul va de.


I går så döp jag lite här hemma men mammi och mormor innan jag träffade  Louise och drog till en bar i fridhemsplan och sen drog vi vidare till Hotel malmen i medis  och söp vidare de va mysigt.

Ja gott folk så kul har jag haft det



xoxo iceblond baby


god morgon

nuu har jag vaknat och sk snart upp och fixa mig inför dagen, vet inte riktigt vad jag ska ha på mig men de fixar sig nogska nu se nej men nu har jag skynda mig lite annars blir de såå att jag alldrig blir klar. i kväll ska jag kansk eva barnvackt med Cat eller så ska jag ut men tror jag e med Cat. såå  du ska ta hand som småskitarna och chilla.

xoxo iceblond baby

misär

Okej nu sitter jag här och dricker vin och röker och har allmänt tråkigt vill ut å hitta på bus som en omogen 14 åring som druckit sig full på folköl men i själva verkat fått en placebo fulla. I dag så har jag kollat på Helt hysteriskt och bara varigt allmänt ful och odräglig inte ok hatar att va sjuk på riktigt.men har haft en rätts så fin dag en då. Var å köpte thay mat i dag älskar dom som jobbar där dom ville att jag ska komma på en fest dom ska ha om ett tag för att jag e såå fab och de vill jag  fatta  kul de kan bli!! Nu ska jag nog  sitta här i min ensamhet och dricka mitt vin och  tänka på massa  sjuka saker jag vart med om i mitt liv och dom är många må jag lova så kommer ta  sin lilla tid.


Som en midsommar då jag paris och daniel va ute och skulle hem då  vi träffade en rockabilly snubbe som ville följa med. de fick han så drog vi till mypan ett bad som ligger  vid mig, där vi badade och hade  fett sköj för han badade nacken och vi hade fett  kul åt hans snopp som de var. Den kom 2 random pundare som vi rökte på med och hade ass skog.


Eller den gången jag och loise hade sex med en fager snubbe som inte alls var planerat vi drog hem till han men massa vin och söp oss fula som jag vet inte vad så hände det bara jag säger bara hahah foxy


Och  när jag och Daniel vad på g hem på bussen så va de bara vi 2 och en till kille som började runka  och vi kollade på och as garvade. Tills daniel skulle ta på den ja då kom han må jag lova över hela bussen.


Jag ni ser ju de va de som kom upp helt plötsligt men fan så kul va har haft må jag lova och mer kommer bara de att jag e dålig på at skiva den nu bane mig ska jag bli bättre på det må jag tala om för er


min nua tröja jag klippte sönder och bella jag Piercade medusa på



rehab nu e jag tbx sjuk och förjävlig


xoxo iceblond baby

tyck synd om mig nuu nuu NUUUUU!!!!!!!! ffs

Fu fan säger jag bara mår som en jävla fitthora är helt svag i hela kroppen och typ kalltvättas, nu käns de som jag ska dö eller något inte ok helt misär jag som skulle hitta på något kil i dag men nej  tydligen såå vill inte Buddha det ni vet  jag har konverterat palla va kristen ne man ska tänka på charma. Nej men de e ju bar  för att jag har tappat aptiten såå kommer säkert se ut  som en gucci modell sen ska ni se så palla er små skitar. Nej  nu ska jag gå och tracka min mamma  och min grany.



xoxo iceblond baby

sweeet

så jävla söt kille typ dör va fan kolla på han

xoxo iceblond baby

fun times

Hmm  vart  ska jag  börja?? Jo i fredags såå var jag med Daniel och vi chillade typ hela dagen och flummade omkring lite på Medis och där träffade vi en kille jag höll på att träffa lite för et tag sen kändes lite konstigt men de var kul att se att han mådde bra. Sen drog vi hem till mig och chillade och kollade på tv innan jag skulle träffa min pappa första gången på sjukt lände. Så kan kom å hämtade mig så åkte vi till söder och åt på restaurang med mammi och min syrra och hennes pv. När vi satt där så beställde jag en feting stark öl som men svepte i mig och sedan en till och innan de så hade jag druckit 3 glas vin så jag vart lite glad i hatten. Sen yackade jag för mig och drog jag och träffade Daniel igen och vi åkte hem till en gammal kompis till mig som heter  Sofie och söööp de va kul, kom hem kl 6 på morgonen så de va trevligt.
super  som en slavslyna utan nåd sen röker man en spion thihih


I går  så hade  jag och mammi middag  och vi bjöd mitt  ex som förövrigt e fett skön människa rolig att va med. Såå vi satt å kollade melodifestivalen dåå kul var det lixomsen fick han köra mig till min kusse som jag sov hos. Och i dag när vi vaknade såå sminkade vi oss och drog till min andra kusse för att hennes lilla barn fyllde 1 år gullig liten filur de där. Lite senare träffade vi min undergivna slavslyna loho och vi åt sushi men jag pallade inte betala så jag körde springnota det var kul. Sen chillade vi på Alberts rästen av eftermiddagen sen drog vi hem allihopa.


På torsdag blir de chill som sjuton jag och min kära Märta ska till en polare till mig på Vaxholm och softa galet men massa vin och titta i solen och steka kommer bli sweet som fan   nej nu ska jag sova galet så jag e piggelin tills i morgon såå jag kommer upp till skolan va lita slö förra veckan inte ok bane mig
kussen min <3


xoxo iceblond baby


mohahah

Nu ska jag duscha och sen sova , har vilat hela dagen och de har jag behövt tänka igenom saker om mitt  privatliv och förflutna  som  har hänt och nu kommer min hämnd och ja  kommer njuta varje sekund nå jag lova. Åh va ja kommer ha kul ska jag ta och tala om för er och ingen  nåd åh gud love it, nu ska jag ringa ett samtal och röka duscha och sen sova  ska till skolan i morgon åhh va kul  noot.

Btw mammi klippte mig i dag och som vandligt var jag inte nöjd men de behövdes såå jävla slitet må jag tala om såå nu väntar jag på att de ska växa och bli längre och fint som det ska bli när  mitt  jävla hår växe!

Sov gott  slynor


xoxo iceblond baby


blä

Fyyy fan va jag e bakis som en liten slavslyna va på Kattis i går och innan de va jag åå Loho hemma  hos mig och  vi söp lite  och snackade skit. när  vi va  på kattis  så var de fett bitter stämning så jag och Molly drog. Och när jag kom hem så hade mammi öppnat en flaska vin så jag söp vidare  min min kära moder.



Sjukanmälde mig till skolan i dag för jag menar att va bakis e ju lika dant som att ha vinterkräksjukan eller förkylning såå jag tog mig ledigt. Så i dag ska jag chilla fett men galet och inte göra mycket alls...

misär


xoxo iceblond baby


nu fan drar det igång

I går var jag ju lite EMO om man säger så men kanske va  pga att jag inte  sovigt så bra på sista tiden fett  synd. I dag försov jag mitt  på kom jag  till skolan lita över 11 fan va jag e busig  fan asså och i morgon e det nationella i matte fy fan säger jag bara. Var  hos min kära kusse i dag  åå firade henne en gång till och kanske  ska ut med henne i helgen ska bli kul röja med kusin vitamin.


Men nu tror jag at det e dags för en nu still pallar inte se fett  pandom ut mer vill göra  någe nytt men vet inte vad en kanske lite mer  coolare kläder eller göra någe nytt med håret sen tror jag att jag ska göra det jag har velat göra länge färga håret turkost eller något färgstarkt och helt galet är inte den som är den men vet inte än hur  de  ska  vara får tänka på de där aså men får  sova på saken.

I morgon ska jag till cklubb kattis  tror jag om jag inte e helt död vill säga såå nu ska jag snart sova ska bara snacka lite skit med min bästa vän mammi innan måste få reda på mer om hennes lilla kar hon släpade hem i lördags haha

Sov gött fittor 



xoxo iceblind baby

sooov gött

okej  nu  e jag fett  men trött  seg och vill bara som känner min inte  riktigt 100 just nuu vet inte omjag börjar bli sjuk eller om ja  e vår deppad men va fan de man inte  dör av blir man starkare av

sov gött min a små slynor

xoxo iceblond baby

fager dag

Fy  fan va skoj man kan ha asså, men detta e sjukt  nu ska jag slava  som en liten slavslyna för att  få betyd i frisör, jag måste göra klart min handbook kuul som fan ironin ligger å lurar i luften i dag. Nej inge med klaga nu slutar kl 11 så jag ska inte klaga!!

I morse innan jag skulle gå hemifrån kom den mystiska mannen och plingade på och snackade lite med mammi undra va han ville aja får säkert reda på hot gossip när jag kommer hem ska bli spännande.

När jag slutar så ska jag träffa saga och sen hukar vi säkert upp med några till vi får se.

Nu ska jag återgå till mitt slavande och va en god elev på JB gymnasium, host host  

  
men ska leta upp  bild åå skriva hur man klippt :S lost ffs



xoxo iceblond baby


gjort e gjort

Hahah  fy  sjuton vilken natt, ja va  på en chill fest i medis med Bella även kallad Agda och röjde vart fett  berusad och kåt så jag raggade omkring men men tur att jag åkte hem och inte till någon. När vi drog träffade vi Agdas kompis som va fett skön, så vi lallade omkring på söder på jakt efter en clubb men inget var öppet såå vi åt lite åå sen drog hem. När jag väll var hemma så möttes jag at  de låg en nacken kar i soffan  e en fnissande mamma bredvid. Jag började as garva och  bad om vin vilket jag fick. Så jag svepte vinet och gick och la mig och nu e jag fett  bakis. Snart så ska jag till min syrra på middag kommer bli mysigt.

Såå hörs senare bitches




bilderna  som jag  skulle lägga upp  finkar inte datorn fuckar ur


xoxo iceblond baby


fab fab fab

Vilket kväll i går  va  med paris hela kvällen och först var  vi hos min kusse  på fest sen drog vi till rocks på Mariatorget och jag va helt fuckad raggade galet på bartendern och en annan hahah  nej fy fan asså men va fan ska man göra. Sen drog jag hem va väll hemma runt 2 såå va en ganska tidig kväll men hade riligt i alla fall må jag säga.


 

I dag så fick jag ett ryck och limmade fast löshår och de vart ganska bra men ser lite emo ut men va fan skit samma. Va fan jag e fab en då!!!  Nu ska jag återgå till sminket å håret åå leka vidare 

haha porr, kolla mitt jävla hår va fan men e inte så tokigt en då
 

xoxo iceblond baby


hot hot

Okej hot fuck nu ska jag in till stan och hämta lite vin hos min mammi å kanske föra lite  där  palla koma helt nykter till en fest. Ska va som ja  sa tidigare hos min kusses kompis på Odenplan tror jag sen kanske jag ska men William å Daniel ut å röja på gayclubb har inte varigt ute på sådana bravader på ett tag nu å jag hoppas att jag får en fett  kul kväll!! Så här kommer man att se ut i kväll vart ganska nöjd med mina val..

by hot fuckers


xoxo iceblond baby


lukten tar kål på mig

Vaknade typ nyss å kände att jag luktade svett fräscht som fan party på morgonen känner jag, och i dag när jag vaknade mig riktigt sjuk haha host host så skippar nog skolan i dag. I kväll så ska jag fira min kusse som fyller 19 hoppas de blir party annars dör jag vill verkligen festa röven av mig i dag. Så snart ska jag till min  kära moderkaka och hämta alkohol hon införskaffat åt mig det e nice min mammi äger!!! Ne men nu ska jag fixa mig och sen kanske träffa Bella

Såå  sig min kuk då kanske  vi ses i vimlet där ute! Puss


känner mig som en kärring just nu


xoxo iceblond baby

nostalgi love it <3

 


xoxo iceblond baby

va ska man göra

Vart ska ja jag  börja jo i går å va jag helt död och sov exakt hela dagen när jag kom hem från skolan fett skönt må jag lova. I dag så hade vi nationella i engelska vet i fan hur de gick asså men hoppas ju på de bästa men har ju ände IG i de såå skit samma va fan ska jag göra. Åkte sedan å fikade med L Louise och Bella och bara hade det trevligt, sen va loho tvungen att dra så jag och bellis åkte till skanstull och flummade omkring haha riktigt givande må jag lova er.

Jaaa  i morgon e det fredag och då  ska de festas tror jag men  något kul ska men väll se till att hitta på men de  löser sig nog i morgon ska ni se.

Sov göt på er era  små fittor och kukar!!!

  

xoxo iceblond baby


en ganska nice dag

i natt  som jag fett  dåligt vacknade helt svettig och ville bar  ligga hemma hela  dagen men va tvungen att  åka till skolan. när jag  kom dit så fick man göra vad man  ville  såå  jag klippte william och blek,tonade hans hår. sen  färgade jag mina ögonbryn fett sweet  men  syns  typ inte. sen skulle jag  skriva en bla bla bla grej  men pallade typ inet typ inte  så latade mig  som fan.
drog till 60s  sen och  fikade med molly william, daniel, och märta och snackade skit om de mäste hahah.
nu ska jag typ sova snart  mina ögon svider och vill bar typ sova i 100000 år käns de som men de kan jag ju inet fett  synd  jävla fitta  säger jag bara!!!!!

innan jag  drog hemifrån i morse

känner mig fett tråkigt  i dag men va fan göra man
ja  ni får  sova  gött

xoxo iceblond babay


rööööj

Fy fan va  trött jag  är  kom hem kl typ 7 i går morse och va helt hyper va först på en fest  men de va  mest  chill sen drog vi hem men på vägen mötte vi en snubbe  som skulle på rave så vi följde med. Så  när  vi kom dit på plankade jag och min gamle goda bitch lottie in och dansade så att jag tror  nog jag gick ner typ kanske 1 kg host. Så  där  va  min fulla åå fett flummiga hela natten och bara mådde  as bra  tror  fan att jag  ska börja  gå på rave oftare är fett skoj må jag lova.

Så  jaa jag  har inte sovigt  så mycker  från typ 8 till 1 inte  såå  mycket sömn  inte ok såå  i dag e  jag fett men kuk seg  och vill bara hem och sova men  slutar  11 i dag så de e bra. Sen ska jag hem  sova lite  göra mig i ordning och sen kanske  träffa  en kille  kommer  bli  fett sweet, han e  sjukt  fin må jag  få tala  om!

Nej men nu ska jag  till min lektion och plugga igen de jag missat om jag pallar.


va fan gör man ????
  

xoxo iceblond baby

fyy fan va röj asså

Igår kom den fantastiska lottie på besök och vi bestämde ganska snabbt att vi borde hitta på nått, vi började med att feta dumplings med wookade nudlat typ, fett gott ^^
sen gjorde vi oss i ordning snabbare än stålmannen byter om i sitt tefefon bås, vi åkte ut till örnsberg till nån fest som var ändå ganska chill. men vi stannade inte så länge för det var meningen att vi skulle på ytterligare en fest som inte han bli av för att min kompis började spy i tunnelbanan. så vi åkte hem ist och la oss och sov, sen när vi vaknade hade katten rymt, antadligen hade han lekt mcguiver eller stålmannen och slängt sig ut från nått fönster i hopp om att forstätta sväva, vilket inte verkade funka så bra. så vi sprang ut, jag i bara pyamas byxor och lottie med ett helt orvårdat utseende, men till slut fick tag på katten som skrev i några buskar :P
tönt lottie rullar sina cigg och jag lär mig men SAKTA :p




xoxo iceblond baby